Sommerudsalg! Spar lige nu 30% på tidligere bokse 💚

Martsboksen


westjysk_lokalbox

Gran Eddike

Lækker frisk eddike, som er produceret på nobilisgran, der understøttes af aromaen fra hjemmedyrket timian og oregano. Eddiken kan bruges som dressing til salater, til mormor dressing og til ovnbagte rodfrugter.

Om Westjysk

“I 2013 begyndte vores drøm om at lave smage direkte af den vestjyske natur. Det blev til en nyfortolkning af den klassiske likør frembragt på rene naturlige råvarer. Helt unikt har vi fremdyrket vores egen vildgær som alkoholproces, noget som ingen andre er lykkes med. Siden er det også blevet til mad eddike. Og vi går vores helt egne veje for at skabe unikke smage. Benny har smagt på alt i naturen siden han var dreng, og kan stadig komme i tanker om at bide af en dunhammer bare for at smage på den. Her ud over har han en filosofi om at de ting i naturen der blomstrer samtidigt også kan sammensættes som smage. Det er blevet en glæde for os, som vi synes alle fortjener at opleve. Derfor byder vi velkommen til vores verden af smage, lavet af den helt rene natur!”

bagsværd_lokalbox

Lakridskaramel i verdensklasse

Den klassiske plade Bagsværd Lakrids, som den blev frembragt i kælderen på Gunnarsvej i Bagsværd i vinteren 2014-2015, og som vandt priser i 2018 og 2019.

Om Bagsværd Lakrids

“Ideen om at lave lakrids på en ny måde startede i hovedet på civilingeniør Søren Beier en decemberdag i 2014 i hjemmet i Bagsværd. Med ukuelig begejstring over sine første velsmagende lakridstests slæbte han sin DTU-studiekammerat Morten Kornbech Larsen med i projektet – trods en pæn portion modvilje fra sidstnævnte. Hos de to kemiingenører, der boede to minutter fra hinanden i Bagsværd, spirede lysten på de lange vinteraftener til at forsøge at tøjle den udfordrende karamelliseringsproces (maillard-reaktionen) til skabelsen af et lakridsprodukt med tilstrækkelig stabilitet til et lille stalddørssalg. Hobbyvirksomheden Bagsværd Lakrids var skabt. Søren eksperimenterede med ingredienssammensætning, tilberedningsproces og emballagetyper, mens Morten arrangerede prøvesmagninger i Bagsværd Centret og drev postordresalget på Facebook. Vi har deltaget i The Liquorice Taste Award i 2018, 2019 og i 2020 med vores Classic produkt, som også er vores første produkt. Alle tre gange fik vi medaljer (som de eneste på podiet). Bronze i 2019, Sølv i 2018, og i 2020…GULD.”

depanneur_lokalbox

Rødbede, æble og ingefær juice

Depanneurs juicer er produceret i Danmark i samarbejde med en familieejet virksomhed, som har specialiseret sig i fremstilling af økologisk kvalitetsjuice siden 1974. Juicen er af 55% æble, 40% rødbede og 5% ingefær og indeholder ingen unødvendige ingredienser - ingen koncentrat, tilføjet sukker eller konserveringsmidler. Bare frugtjuice.

Om Depanneur

Depanneur åbnede som en “convenience” butik og bar i 2015 i København. Depanneur er et Quebec-fransk udtryk for kiosk. Udtrykket stammer fra det franske verbum dépanner, som betyder at hjæpe. Lige siden åbningen har aspirationen været at lave egne produkter, inspireret af den charmerende tilfældighed, som kendetegner hylderne i en mindre købmandsbutik i et mindre lokalmiljø. Ideen har ledt til et helt katalog af Depanneur produkter indenfor sodavand, øl, vin, kaffe og juice, alle af den absolut højeste kvalitet, frembragt i samarbejde med dygtige partnere.

mandala_lokalbox

Nordisk Urtesalt

Atlanterhavets klare, salte krystaller i flot symfoni med smagfulde, grønne nordiske urter. Giver et lækkert pift til rødspætten, tarteletten, roastbeefen, grydestegen -og alt det gode midt i mellem.

Om Mandala Organic

Mandala Organic tilbyder økologiske krydderier af den bedste kvalitet. “Vores blandinger laves løbende i små batches efter egne opskrifter på stenkværn uden brug af hverken fyldemidler, smagsforstærkere, antiklumpningsmidler eller konservering. På denne måde sikrer vi, at krydderierne kommer til sin fulde ret, og vi kan derved garantere den rene, friske smag samt alle aromatiske nuancer fra krydderiernes vidunderlige univers.”

frafejo_lokalbox

Rabarbermarmelade

Fra Fejø har udnyttet de gode forhold på Fejø for frugtavl til at lave marmeladen med rabarber og æble, som smager af barndom på glas - og med et frugtindhold på hele 75%! Vi har tidligere haft et produkt fra Fra Fejø med (i novemberboksen), og har valgt at have deres marmelade med rabarber og æble med denne gang, da vi er helt vilde med smagen - også af dette produkt!

Om Fra Fejø

Fra Fejø producerer kvalitetsfødevarer, bl.a. marmelade, babymad, sirup m.m.. Fra Fejø har sine rødder på den lille ø ud for Lollands kyst og har sin produktion i de fantastiske omgivelser på Knuthenlund Gods.

leckerbear_lokalbox

Kardemommesmåkager

Leckerbears kardommesmåkager er håndlavede i deres køkken i København. Der bruges udelukkende naturlige ingredienser, da det er vigtigt for dem ikke at anvende tilsætningsstoffer i deres produkter. Den økologiske, danske smør gør vores småkager perfekt sprøde og giver dem en dyb og uimodståelig smag. Blandingen af krydderier komplementerer hinanden godt og giver en intens og lækker smagsoplevelse.

Om Leckerbaer

Leckerbaer genopfinder den klassiske danske småkage med smukke, arkitektoniske småkager, desserter, kager og chokolader. De to Michelinkokke Gabi og Jakob Bär Mogensen står bag de flotte og farverige kager i konditoriet på Østerbro. Kvaliteten er omdrejningspunktet i produktionen, og der arbejdes med nordiske smage, designelementer og en solid portion passion for håndværket. En del af konceptet er, at man kan følge med i hele processen. Fra gaden kan man kigge direkte ind i køkkenet og se, hvordan det hele går op i en højere enhed. Lige fra ingredienserne mixes, til dejen rulles ud, til cremen piskes, til chokoladen tempereres, til de allersidste detaljer når kagen pyntes.