Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest spurgte spørgsmål. Hvis du ikke finder svar på det du søger, så er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@lokalbox.dk

Generelt

Boksen indeholder udelukkende varer fra små, lokale producenter i Danmark. Det er typisk svært for denne type forhandlere at markedsføre deres produkter, udover i eget nærområde, og mange har heller ikke interesse i, at drive stor, kommerciel forretning.

Alligevel oplever vi stor interesse i at komme bredere ud med produkterne, hvilket er det vi forsøger at bidrage med. Vores mission er, at bidrage til de små lokale producenters succes, og samtidig bringe kvalitetsprodukter, fremstillet med kærlighed og sjæl, hjem i flere danskeres stuer.

Ja, det er kun danskproducerede varer. Vi ønsker at fremme de små danske producenter og gøre dem lettere tilgængelige via en månedlig oplevelsesboks. På den måde kan du prøve lokale varer fra hele landet, og være sikker på, at dine produkter er af den højeste kvalitet.

Det hænder, at vores samarbejdspartnere benytter råmaterialer, som kommer udefra Danmark, men varen vil altid være færdigfremstillet i Danmark, af en mindre dansk producent.

Det gør du her :-) 

Vi sammensætter hver måned en oplevelsesboks med 6-8 autentiske, lokale lækkerier fra Danmarks byer og regioner. Vi fokuserer på produkter som enhver husstand typisk kan forbruge på en måned, så vi undgår spild, og at tingene hober sig op i skabene.

Indholdet kunne bl.a. være produkter så som: cider, marmelade, chokolade, honning, snacks, kaffe, øl, m.v. og vi roterer i produktkategorierne, således at hver måned vil være noget nyt og spændende.

Den månedlige boks bliver sendt de første hverdage i starten af hver måned. Vær opmærksom på, at hvis du bliver medlem efter d. 22. i en måned, så får du din første boks de første dage i måneden efter den efterfølgende.

Det gør du her (du skal være logget ind på din Lokalbox konto).

Du kan også logge ind og navigere til "Min Konto" -> "Manage Subscriptions" -> "Afmeld"

- Har du ingen konto?
Har du registreret dit medlemskab, vil du have modtaget en email med instrukser på, hvordan du laver en konto. Kan du ikke finde denne, kan du altid klikke "Opret konto". Husk at benytte samme email, som den du har registreret ved medlemskabet/købet.

Oplever du problemer, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@lokalbox.dk - så kan vi altid afmelde for dig!

OBS - vi trækker betaling d. nærmeste hverdag efter d. 15. i en måned, for levering af Lokalbox i den kommende måned. Opsiger du dit abonnement efter d. 15., vil du som udgangspunkt stadig modtage din sidste Lokalbox i måneden efter. Ønsker du ikke dette, er du velkommen til at kontakte os.

Vi er altid på udkig efter spændende nye leverandører og partnerskaber. Så send os endelig en mail på kontakt@lokalbox.dk.

En månedlig boks koster 249 kr. inklusiv levering.

Din månedlige boks bliver leveret med DAO til din adresse eller til afhentning ved pakkeshop (vælges ved bestilling).

DAO (Dansk Avis Omdeling) har nøgler til lejlighedsopgange, og vil altid stille din boks foran din dør om natten (ved adresseomdeling), så du vågner op til en SMS om, at din Lokalbox kan findes der. Det synes vi giver en rigitig god start på dagen og måneden!

Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@lokalbox.dk