martsboksen


agrain_lokalbox

Mini knækbrød med mask og havsalt

Sprøde økologiske mini knækbrød med 11% mask og et højt fiberindhold. Varen en dansk produceret med naturlige og økologiske råvarer. Knækbrødene er sprøde og har en delikat og dyb smag af korn som stammer fra mask (maltede og mæskede korn). Agrain Crackers er perfekt som en snack til at have med på farten eller som base for ost eller tilbehør til tapas.

Om Agrain

Agrain® er dansk producerede hverdagsprodukter lavet på mask. Mask er de maltede og mæskede korn, der er brugt til at brygge øl og whisky på.​ Når bryggeriet har trukket sukkerstofferne ud af bygkornene for at gære øllet, har de ikke mere at bruge kornene til. Her overtager Agrain masken. ​Agrain® samarbejder med danske økologiske mikrobryggerier, om at opsamle deres overskydende mask.

"Vi startede vores iværksætter-rejse under et speciale i fødevareinnovation på Københavns Universitet. Her blev der vist stor interesse for udviklingen af mad, med upcycled (genanvendt) mask, hvor stifterne Emil og Karin deltog og vandt start-up konkurrencen Venture Cup i 2018."

agrain_lokalbox

Mini knækbrød med mask og havsalt

Sprøde økologiske mini knækbrød med 11% mask og et højt fiberindhold. Varen en dansk produceret med naturlige og økologiske råvarer. Knækbrødene er sprøde og har en delikat og dyb smag af korn som stammer fra mask (maltede og mæskede korn). Agrain Crackers er perfekt som en snack til at have med på farten eller som base for ost eller tilbehør til tapas.

Om Agrain

Agrain® er dansk producerede hverdagsprodukter lavet på mask. Mask er de maltede og mæskede korn, der er brugt til at brygge øl og whisky på.​ Når bryggeriet har trukket sukkerstofferne ud af bygkornene for at gære øllet, har de ikke mere at bruge kornene til. Her overtager Agrain masken. ​Agrain® samarbejder med danske økologiske mikrobryggerier, om at opsamle deres overskydende mask.

"Vi startede vores iværksætter-rejse under et speciale i fødevareinnovation på Københavns Universitet. Her blev der vist stor interesse for udviklingen af mad, med upcycled (genanvendt) mask, hvor stifterne Emil og Karin deltog og vandt start-up konkurrencen Venture Cup i 2018."